IPTV- palvelut ja Watson

llonetin toimialueen asiakkaana sinulla on mahdollista ottaa Watson -tv-palvelu käyttöösi.

Peruspalvelu sisältyy Ilonet liittymän kk-hintaan lukuunottamatta lakisääteistä tekijänoikeusmaksua 2,48€/kk, joka Watson-tunnuksista veloitetaan.

Watson kokoaa olennaisimman viihdetarjonnan yhteen palveluun: Watsonilla katsot ja tallennat tv-kanavia, tilaat maksukanavia ja vuokraat Makuunin uutuusleffoja.

Watson-palvelussa asiakas voi katsoa seuraavia peruskanavia: Yle TV1, Yle TV2, MTV3, Ne-lonen, Yle Teema & Fem, Sub, Liv, JIM, TV5, Kutonen, FOX, AVA, AlfaTV, Frii, TLC ja Nati-onal Geographic Channel.

Näiden kanavien ohjelmia voi tallentaa rajattomasti kuudeksi kuukaudeksi. Tallentaminen ja tallenteiden katselu onnistuvat kaikilla päätelaitteilla. Käyttäjä voi myös poistaa tallennuksia milloin tahansa, mutta järjestelmä poistaa ne automaattisesti kuuden kuukauden jälkeen.

Lisäksi palvelussa voi vapaasti katsella seuraavia kanavia: Hero, Eurosport 1, MTV, TV7, Yle TV1 HD, Yle TV2 HD, MTV3 HD, Nelonen HD, Yle Teema & Fem HD, Sub HD, AVA HD, FOX HD, DW (Deutsche Welle), France 24, Russia Today, NHK World, Eurosport 1 HD, CNN In-ternational, Al Jazeera English, BBC World News, Infokanava ja Bonuskanava.

Kanavatarjontaan voi tulla muutoksia ja ajantasainen tieto löytyy täältä.

Yhdellä kuukausimaksulla voit käyttää Watsonia niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimella. Monista uusista smart-televisioista löytyy myös Watson-sovellus.

Watson palvelukuvaus sekä erityisehdot löydät nettisivuiltamme Sopimusehdot –osiosta.